Call Center: 087712569 | Emergency: 112

Обучение на лекари

 ОБУЧЕНИЕ НА ЛЕКАРИ

"МЕДИКА-КАБОМЕД" съвместно с Украински специалисти и лекари провежда курсове по първична специализация и курсове за повишаване на квалификациията по метода на Р. Фол, вегетативно резонансен тест, а също и по екзогенна и ендогенна биорезонансна терапия. 
Обучението се провежда от преподаватели с голям стаж в практическата работа. Занятията се провеждат в малки групи или индивидуално. При обучението се използват автономни уреди за електропунктурна диагностика и терапия и автоматизираната компютърна система "ИНТЕЛМЕД-ДИАГНОСТИК".

Програмата на курсовете по първична специализация включва следните раздели:

Основи на акупунктурата

Сегментарна диагностика

Електропунктурна диагностика и терапия по Р. Фол.

Вегетативно резонансен тест

Медикаментозно тестване

Диагностика и терапия с нозоди и органопрепарати

Курсът на обучение е с продължителност 6 дни.

Курсовете за повишаване на квалификацията ще позволят на лекарите да разширят и задълбочат своите знания по специални въпроси на електропунктурната диагностика и терапия, мезенхимната реактивация, практическа работа с нозоди и органопрепарати.

На курсовете се отделя голямо внимание на теоретичните и практичните въпроси за прилагането на биорезонансната терапия с използването на уредите, разработени от център "ИНТЕЛМЕД-БИО".

Уважаеми лекари, компания "Кабомед" ЕООД работи в областа на биорезонансната диагностика и терапия на организма и извършва обучение на лекари в Полша, Гърция, Украйна, Русия и България .

На 12 юли организираме пореден курс в България по биорезонансна диагностика и терапия.

През месец август организираме и курс по озонотерапия.

Каним заинтересовани лекари на обучение.

 

Ръководител на обученията по озонотерапия  е проф. Евгений Иванович от Института по озонотерапия Украйна.

Ръководител на обученията по биорезонансна диагнстика и терапия  е Д-р Владимир Ярославович

 

Роден на 6 февруари 1974г. Украйна Киевска област гр. Бровари ул.Олимпийская 8Б.Лекар - Невролог 1 категория рефлексотерапевт.Лекар-интегративна медицина (методики Вега –тест, Фол, сегментарен анализ, резонансна и иформационно-вълнова терапия ) Собственно оборудоване, методически разработки, дългогодишен опит по практика и преподавателска дейност. Патент на изобретение - устройство за аутогравитационна терапия на гръбначния стълб «АГАТ»


Лекар Невролог (2010-2014)
Лекар-невролог,лекар по интегративна медицина - медицинска клиника "Медиком".
Лекар Невролог (2009-2010)
Лекар невролог , рефлексотерапефт - медицински център "Сентегра"
Главен лекар (2006-2009)
Главен лекар-методист межународния медицински център по биорезонансна медицина "Демитла" г. Киев
Лекар Невролог (2005-2006)
Лекар невролог-изпълняващ задълженията на главен лекар в Международния научен медицински център по информационно-вълнова терапия "Biopolis" г.Киев.
Лекар Невролог (1998-2005)
Лекар невролог градска болница №1 г. Черновци

 

Биорезонансната диагностика е метод, който е наистина уникален , защото буквално за около 2 часа дава възможност да се получи информация за състоянието на пациента , за която лекарите отдавна мечтаят

Създадената апаратура по биорезонансна диагностика Ви позволява да видите всички настоящи и бъдещи здравословни проблеми на пациента .

Много лекари все още не вярват , че в рамките на един или два часа , можете да получите такова количество важна информация за здравето на човека като цяло . Но за да се интерпретира тази информация трябва разбира се лекар, който е обучен.

Такива специалисти, които са усвоили новата техника и технология са малко, но ​​за щастие ги има.Те са в нашите кабинети.

За щастие има и прогресивни лекари, които са ентусиазирани за новите възможности, имат желание да научат повече за метода, но за сега у нас те са много малко, ние искаме те да станат повече. Ние искаме те да бъдат научени и обучени правилно и прфесионално да работят с този метод

Този метод помага на лекаря да открие истинската причина за заболяванията и най-важното е че може да се направи пичинно-следстенна връзка за заболяването. Но не всеки лекар е в състояние да разбере и да обясни информацията, която вижда на екрана.

Ние съвместно с Украински специалисти и лекари се занимаваме от 15 години с разработването на апарати за биорезонансна диагностика и терапия, както и с лечението на пациенти по тази методика. Имаме центорове, които работят по този метод в Полша, Гърция, Украйна, България.

Затова ние от компания «Кабомед» имайки големия опит натрупан през тези 15 години в Украйна искаме да го предадем и у нас.

С цел изследването да се прави профисионално и да се даде правилната диагноза и лечение, ние правим обучения на лекари за работа с метода по биорезонансна диагностика и терапия. Ние обучаваме лекари за работа по биорезонансна диагностика и терапия в България, Полша, Гърция, Украйна

Биорезонансната диагностика и терапия е интересно и ново изследване на човешкия организъм, който е уникален метод по своето съдържание и информация за общото състояние на пациента, което е от особенно значение за лекаря и разбира се и за пациента. И затова ние сме убедени, че този метод сега трябва да владее всеки частно практикуваш лекар.

В настоящия момент, методът е широко разпространен, но се извършва с много грешки, без никаква научна база, което със сигурност пречи на неговото широко официализиране.

Този метод изисква строго научен подход, и следователно по-добри познания на такива науки, като физиология, патофизиология, биохимия, микробиология, виросулогия, паразитология, лабораторна диагностика, и други. За да се улесни тази задача за практикуващите лекари, нашите специалисти и професионалистина тази огромна научна база са създали интересен научен синтез, който предлага на Вашето внимание професионалната литература и обучение. За тези цели също са организирани курсове за обучение и квалификация, които вече са преминали и обучени десетки лекари и специалисти.

Днес, за съжаление, изследванията по биорезонансната диагностика и терапия, които се правят, преобладава ненаучна трактовка на метода, неправилна интерпретация, неправилно откриване на паразити, вируси, бактерии, гъбички, която трактовка на изследването се основава на псевдонаучни фантазии и около медицински познания, просто обединявайки и тиражирайки съществуващите грешки, крие в себе си опастност не само дискредитация на метода, но и на лекаря.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ПРОФИСИОНАЛИСТИТЕ!!!!!

Партньори

logo3
logo2
 

Контакти

София

 +359877 125669

 

 Call Center: +359877  125669

 

   Запишете си час