Дизентерийна амеба- отнася се към най- простите(низшите) паразити. Предизвиква тежко заболяване- амебиаза (амебиоза). Източник( причинител) на заразата е човек, който е болен от амебиаза, или е носител на амеби. Заразяването може да се осъществи  чрез употреба на заразени с кисти продукти или вода.

По данни на ВОЗ около 10% от хората на Земята боледуват от амебиаза.  Попадайки в кръвоносните съдове през стената на червата, патогените мигрират в черния дроб, където образуват амебен абсцес, който много трудно се диагностицира с рентгенография и томография, защото този вид абсцес не съдържа структури, променящи ( пречупващи) вълните. Макар че биорезонансната диагностика ‘’Интелмед- Терапи’’ практически поставя безпогрешна диагноза благодарение на това, че за амебите са характерни честоти, които се фиксират от тази апаратура.

Също така, благодарение на резонанса, задавайки определените честоти с помощта на апаратурата БРТ ‘’Интелмед- Терапи’’ в организма на човека, може да се получи положителен резултат в лечението само след 2-14 дни.

Партньори

logo3
logo2
 

Контакти

София

 +359877 125669

 

 Call Center: +359877  125669

 

   Запишете си час