Call Center: 087712569 | Emergency: 112

Биорезонансна терапия

 

Биорезонансна терапия

При раждането на всеки човек са му отпуснати енергия и здраве. Те се изразходват и за съжаление са невъзвратими. Настъпва време, когато трябва да се погрижим за тяхното мобилизиране, поддържане, нормализиране. Всеки човек сам трябва да се погрижи за запазване на здравето си. Това не е нужно на никой друг, освен на самия него.

Сега на първо място излизат болестите, предизвикани от неграмотно лечение с медикаментозни и инструментални средства. На второ са болестите, свързани с нарушения в ендокринната, имунната и нервната система под въздействието на неблагоприятната външна среда, създадена от самия човек.

Биорезонансната терапия е съвременен, ефективен и достъпен начин за контролиране на собственото си здраве. За разлика от медикаментозната тя въздейства не на химичните процеси (те са вторични), а на електромагнитните трептения и вибрациите, свойствени на всички органи и системи на човека, и ги нормализира, възстановява тяхната хармония. И по този начин компенсира нарушените функции на организма

Стройната система от знания за биорезонансната терапия, научно обоснованият подход, положителният опит на известни учени и лекари, натрупан през десетилетията, кой знае защо досега остават достъпни и известни само на малка част от хората, най-любознателните, стремящи се към опознаване на себе си и към съвършенство. И затова има причини: биорезонансната терапия разчупва привичните представи за методите на лечение, нарушава традиционните връзки във веригата пациент - лекар – фармацевт – лекар, при това показва по-добри резултати в сравнение с медикаментозните средства за лечение.

Казано с прости думи, биорезонансната терапия убива паразитите, вирусите, бактериите с помощта на ток с определена честота, която не съвпада с честотата на жизнената дейност на човека.

Честота на патогените

chastota ne peresek 1 copy

Вижте как работи уредът за биорезонансна терапия, видеото е записано с помощта на мощен тъмнополеви микроскоп:

 

 

Партньори

logo3
logo2
 

Контакти

София

 +359877 125669

 

 Call Center: +359877  125669

 

   Запишете си час