Call Center: 087712569 | Emergency: 112

Какво представлява биорезонансната диагностика

 

Индивидуална биорезонансна диагностика на организма

Какво най-често ни спира да отидем на лекар в поликлиниката? Плашещата неизвестност, ниската квалификация на медицинския персонал, загубеното време по опашките. Но най-много се притесняваме, че ще ни открият някоя болест, и то не една.

„Диагностиката постигна такива успехи, че на практика не останаха здрави хора.” Бертран Ръсел, английски философ и писател.

Смисълът на този полушеговит афоризъм е зависимостта на човека от външните обстоятелства, субективното мнение на специалиста с бяла престилка.

Но има алтернативен вариант за диагностика на състоянието на организма. Това са устройствата за биорезонансна диагностика, в основата на която е вегетативно-резонансният тест и електропунктурната диагностика. Физически това е апарат, свързан чрез обратна връзка с датчици с биологично активните точки на организма. Датчиците-електроди измерват електрическото съпротивление на кожата и сравняват показанията от тестовете с база данни в програмно-апаратен комплекс (апарат+компютър). Тестовете са повече от 35 000, което позволява да се определи точно причинителят на заболяването и неговата локализация в организма.

Разработените от нас комплексни уреди за биорезонансна диагностика и терапия на организма «Интелмед Диагностик», могат да се използват да диагностика и терапия на пациенти в частните лекарски кабинети, в кабинетите на поликлиниките, в оздравителните центрове, в акушерските и медицинските пунктове в селските райони

Точността на биорезонансната диагностика на организма е до 97%!

Първият уред е бил създаден още през 80-те години за контролиране на здравето на хора с екстремални професии: космонавти, пилоти, работници в атомни електроцентрали. В научно-изследователските институти по тайна програма ги прилагали за диагностика и лечение на заболявания на управляващия елит. Но едва сега те станаха общодостъпни.

С Биорезонансната диагностика може да установят системните нарушения в ранен стадий, характера на инфекцията (бактериална, паразитна, вирусна) и нейната локализация. Под наблюдението на лекаря и с помощта на апарата за биорезонансна диагностика Вие ще можете да получите ефективно лечение и правилно провеждане на процеса на оздравяване.

Биорезонансна диагностика превъзхожда традиционните медицински методи за изследване и в 90% замества редица кабинети и лабораторни изследвания.

Важно е да се разбере, че биорезонансната диагностика определя функциите на органите тук и сега, това, което е най-ценното за лекаря и никой друг метод не го прави. Например , ултразвук дава представа за размера на вътрешните органи геометрично. Същото но с по-голяма точност дава томографията. Според различни анализи на кръв, урина може да се съди за работата на различни органи и системи. Понякога е възможно да се идентифицират патогени. Но за да се получи пълна картина за работата на отделните органи и системи в организма, като единна система, трябва да се мине през един куп изследвания от редица специалисти.

И тогава, вашия лекар въз основа на купища хартия с анализи и заключенията на всички лекари и лаборатории трябва да обобщи всичко това, за да се анализира , да се разбере , да се даде общо заключение и да предпише лечение.

На изследване на пациента лекарят отделя средно 18 минути, от които около 10 минути той пише.Да се разчете цялата тая бумащина и да Ви разкаже за всяко нещо, той няма такова време. Излиза, че истинската причина нашата медицина не е в състояние да определи. Затова на помощ идва биорезонансната диагностика.

Добре дошли в XXI век

Биорезонансната диагностика е метод, който е наистина уникален , защото буквално за около 2 часа дава възможност да се получи информация за състоянието на пациента , за която лекарите отдавна мечтаят

Създадената апаратура по биорезонансна диагностика Ви позволява да видите всички настоящи и бъдещи здравословни проблеми на пациента .

Много лекари все още не вярват , че в рамките на един или два часа , можете да получите такова количество важна информация за здравето на човека като цяло . Но за да се интерпретира тази информация трябва разбира се лекар, който е обучен.

Такива специалисти, които са усвоили новата техника и технология са малко, но ​​за щастие ги има.Те са в нашите кабинети.

За щастие има и прогресивни лекари, които са ентусиазирани за новите възможности, имат желание да научат повече за метода, но за сега у нас те са много малко, ние искаме те да станат повече. Ние искаме те да бъдат научени и обучени правилно и прфесионално да работят с този метод

Този метод помага на лекаря да открие истинската причина за заболяванията и най-важното е че може да се направи пичинно-следстенна връзка за заболяването. Но не всеки лекар е в състояние да разбере и да обясни информацията, която вижда на екрана.

Ние съвместно с Украински специалисти и лекари се занимаваме от 15 години с разработването на апарати за биорезонансна диагностика и терапия, както и с лечението на пациенти по тази методика. Имаме центорове, които работят по този метод в Полша, Гърция, Украйна, България.

Затова ние от компания «Кабомед» имайки големия опит натрупан през тези 15 години в Украйна искаме да го предадем и у нас.

С цел изследването да се прави профисионално и да се даде правилната диагноза и лечение, ние правим обучения на лекари за работа с метода по биорезонансна диагностика и терапия. Ние обучаваме лекари за работа по биорезонансна диагностика и терапия в България, Полша, Гърция, Украйна

Биорезонансната диагностика и терапия е интересно и ново изследване на човешкия организъм, който е уникален методпо своето съдържание и информация за общото състояние на пациента, което е от особенно значение за лекаря и разбира се и за пациента. И затова ние сме убедени, че този метод сега трябва да владее всеки частно практикуваш лекар.

В настоящия момент, методът е широко разпространен, но се извършва с много грешки, без никаква научна база, което със сигурност пречи на неговото широко официализиране.

Този метод изисква строго научен подход, и следователно по-добри познания на такива науки, като физиология, патофизиология, биохимия, микробиология, виросулогия, паразитология, лабораторна диагностика, и други. За да се улесни тази задача за практикуващите лекари, нашите специалисти и професионалистина тази огромна научна база са създали интересен научен синтез, който предлага на Вашето внимание професионалната литература и обучение. За тези цели също са организирани курсове за обучение и квалификация, които вече са преминали и обучени десетки лекари и специалисти.

Днес, за съжаление, изследванията по биорезонансната диагностика и терапия, които се правят, преобладава ненаучна трактовка на метода, неправилна интерпретация, неправилно откриване на паразити, вируси, бактерии, гъбички, която трактовка на изследването се основава на псевдонаучни фантазии и около медицински познания, просто обединявайки и тиражирайки съществуващите грешки, крие в себе си опастност не само дискредитация на метода, но и на лекаря.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ПРОФИСИОНАЛИСТИТЕ!!!!!

 

Партньори

logo3
logo2
 

Контакти

София

 +359877 125669

 

 Call Center: +359877  125669

 

   Запишете си час