Call Center: 087712569 | Emergency: 112

Артрит- това е възпалително, метаболично и дегенеративно заболяване (поражение)на ставите. Може да има травматичен, инфекциозен или дистрофичен произход. Артритът протича в остра или хронична форма с поражение на една или няколко стави( полиартрит).

Характерните симптоми на артрита- болки, подпухналост, сутрешна скованост на ставите и/или гръбнака, кожата над ставите се зачервява, може да е гореща на пипане, ставите могат постепенно да се деформират.


Заболяванията са свързани с възпаление на синовиалната обвивка- тънък филм на съединителната тъкан, застилаща ставата отвътре или с увреждане на ставния хрущял, покриващ краищата на костите на мястото, където те се съединяват.

Определянето на ‘’произхода’’ на артрита е нелека задача, но диагностиката на апаратно- програмния комплекс ‘’Интелмед- Диагностик’’  позволява да се изясни не само целият спектър от съпътстващи патологии от страна на вътрешните органи , но и в повечето случаи- причината за заболяването.

Лечението на артрита трябва да бъде комплексно и да включва не само медикаментозно направление , но и почистване на организма, отслабване( за да се намали натоварването на ставите)и леки физиотерапевтични процедури. С помощта на биорезонансната терапия, която лежи в основата на работата на терапевтичната апаратура ‘’Интелмед- Терапи’’, може да се проведе пълна детоксикация на организма и да се ускори оздравителният процес при артритите.

Партньори

logo3
logo2
 

Контакти

София

 +359877 125669

 

 Call Center: +359877  125669

 

   Запишете си час